Senare delen av lördagen den 18 september och första halvan av söndagen den 19 september 2021: Bara att se fram emot promenaden på kyrkogården

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Det är lite bättre idag och det är för att jag kämpar och kämpar och kämpar på egen hand. Men tack till den person som hörde av sig efter gårdagens inlägg. Att det var just du som såg mig. ∼  ∼ Tungt och dyrt. Mitt på dan igår stack jag iväg för att lufta såväl bilen som mig själv. Där var jag på vippen att skriva nya bilen, men den har faktiskt ganska…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Senare delen av lördagen den 18 september och första halvan av söndagen den 19 september 2021: Bara att se fram emot promenaden på kyrkogården

Lämna en kommentar