Om oss

Kul att du har hittat hit!

Här hittar du lite mer information om oss och sajten.

Personerna bakom Casono

Vi som står bakom den här sajten heter Casper och Noel, och det är alltså därifrån namnet på sajten kommer. Namnet är en ihopslagning av ”Cas”, ”o” som förkortning av ”och”, samt ”no”. Det kanske låter som ett konstigt namn till en början, men vi är faktiskt rätt nöjda med namnet såhär i efterhand.

Båda vi två har bloggat under många år och dessutom hjälpt bloggare på olika sätt att utveckla sina bloggar. Nu har vi valt att fokusera på Casono som ett hobbyprojekt för att kunna hjälpa ännu fler att nå ut med sina bloggar.

Vårt syfte och mål med sajten

Vi vill hjälpa bloggare att nå ut till fler och nya läsare, och samtidigt hjälpa läsare att hitta nya bloggare att kolla in. Men för att det ska bli så bra som möjligt för att det hela ska fungera behöver vi hjälp från dig – oavsett om du är bloggare eller läsare.

Som bloggare kan du skicka in en ansökan för att synas i blogglistan och bloggflödet. Och som läsare kan du besöka de bloggare som finns med Casono, samt tipsa dina favoritbloggare om att de bör gå med i nätverket. Tillsammans kan vi alltså bygga upp detta bloggnätverk att bli så bra som möjligt och att nå ut till så många som möjligt.