Vitlök- och persiljekryddade färsbiffar med lökrostad potatis och pamesansky

Blogginlägget skrevs och publicerades av Kompasskurs.

Lökrostad potatis800 gram potatis1 purjolök1 rödlökolivoljasaltsvartpeppar Färsbiffarpersillade efter behag500 gram blandfärs½ dl ströbröd1 dl mjölk3/4 tsk saltsvartpepparsmör Parmesansky25 gram riven parmesan1 msk vetemjöl1 msk balsamvinäger4 dl vatten1 köttbuljongtärningsaltsvartpeppar Gör så här Värm ugnen till 225 grader. Rostad potatis: Klyfta potatisen. Lägg på en ugnsplåt med bakplåtspapper och bland med olivolja, salt och svartpeppar. Rosta mitt i ugnen cirka 20 minuter, tills potatisen är mjuk och fått färg. Dela purjolöken på längden och skölj ordentligt i…

Länk till hela inlägget hos Kompasskurs: Vitlök- och persiljekryddade färsbiffar med lökrostad potatis och pamesansky

Lämna en kommentar