Torsdag kväll den 29 december och fredagen den 30 december 2022: Lugn, ro och ledighet medan jag dör lite grann

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jag åt reseter från julbordet igår. Av min ensamma kväll igår blev intet. Men middagens innehåll blev som planerat för min del – rester från julbordet. Det blev kalkon, Annas snälla mammas kycklingköttbullar, rödbetssallad, lax, ägghalvor och julknäcke med gräddost. Till maten en mörk julöl. Jag åt en ägghalva med räkor på, men dissade sen räkorna på de andra två – jag vågade helt enkelt inte. Eftersom vi bara har en korrekt…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Torsdag kväll den 29 december och fredagen den 30 december 2022: Lugn, ro och ledighet medan jag dör lite grann

Lämna en kommentar