Torsdag kväll den 29 april och första delen av sista april 2021: Ett riktigt gott slut och en tur ut i spenaten

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Det blir rätt ofta som jag inte har tänkt mig. Igår var inte världens bästa dag för mig, full av missförstånd, besvikelser och uteblivna svar. Jag behövde helt klart piggas upp. Det gjorde både jag själv och Fästmön. Piggade upp mig, alltså. Dessutom visade det sig att jag har väldigt snälla, hjälpsamma och goda grannar. För mig själv köpte jag två böcker och gick och klippte mig. Böckerna var de sista för julklappspresentkortet…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Torsdag kväll den 29 april och första delen av sista april 2021: Ett riktigt gott slut och en tur ut i spenaten

Lämna en kommentar