Torsdag kväll den 27 maj och fredagen den 28 maj 2021: Underbara hushållsmaskiner som underlättar i vardagen

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jada jada jada! En kan tro att min städmani är smittsam, för igår åkte vi som jag berättade tidigare och hämtade vår beställda robotdammsugare. Vilken grej, alltså, insåg vi när Fästmön packade upp den. Jag tittade bara på. Men först lagade Anna mat och vi åt en ljuvlig pasta med kycklingfärssås. Världens portion tog jag och ett glas rött därtill. Sen behövde jag inte äta nåt mer alls igår. Anna tog en ostassiett…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Torsdag kväll den 27 maj och fredagen den 28 maj 2021: Underbara hushållsmaskiner som underlättar i vardagen

Lämna en kommentar