Torsdag kväll den 26 januari och fredagen den 27 januari 2023: Det går – att lära gamla hundar sitta, men jag måste röra på mig

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jag gick på bio med en kompis. Tänk att det går! Jag menar… det är möjligt, det går att lära gamla hundar sitta. Den gamla hunden är undertecknad. Hon, som i stället för att frossa i säsongsstarten av Antikrundan, gick på bio med en kompis! Märkligt nog är det som om jag prioriterar om en del i mitt liv. Kanske handlar det om den stundande operationen där jag har och även själv…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Torsdag kväll den 26 januari och fredagen den 27 januari 2023: Det går – att lära gamla hundar sitta, men jag måste röra på mig

Lämna en kommentar