Torsdag kväll den 25 augusti och fredagen den 26 augusti 2022: Upptrappning, viktnedgång och skorna av eller på inne

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Upptrappning…. Jorå, det blev lite nytta gjord igår kväll och ännu lite mer nöje. Jag strök mina kläder, av vilka några hade legat ett bra tag på vänt i rena tvättkorgen. Därefter granskade jag mina räkenskaper. Bolåneräntorna orsakade en viss ångest. (Upptrappning för såväl räntor som ångest.) För första gången på flera år fick jag kräva min sambo på pengar. Vi har de senaste åren i princip kunnat kvitta bolånen mot andra…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Torsdag kväll den 25 augusti och fredagen den 26 augusti 2022: Upptrappning, viktnedgång och skorna av eller på inne

Lämna en kommentar