Torsdag kväll den 17 november och fredagen den 18 november 2022: Somliga ordnar premiären på ett blodigt sätt

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Torsdagskvällen försvann ganska raskt den också, trots att jag inte bar några böcker eller skuffade omkring möbler. Däremot gick jag igenom innehållet i en byrålåda, nåt jag har dragit mig för eftersom det rörde mina föräldrars dödsfall. Nu är det gjort och jag känner att jag har koll på saker och ting till dess att jag får ordentligt med tid att gå igenom handlingarna ordentligt. Efter genomgången åt jag linsbiffar och spaghetti…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Torsdag kväll den 17 november och fredagen den 18 november 2022: Somliga ordnar premiären på ett blodigt sätt

Lämna en kommentar