Torsdag kväll den 10 november och fredagen den 11 november 2022: Nya Bokrummet tar form

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Nog blev det gjort i nya Bokrummet som jag hade föresatt mig att göra. Jag fyllde lilla hyllan och jag fyllde på den stora hyllan till vänster om hörnhyllan. Till lilla hyllan flyttade jag över några deckare och kriminalromaner eftersom det står många dubbla rader i de tre ”färdiga” bokhyllorna. Därefter flyttade jag dit true crime-böcker först och en del facklitteratur – allt från språklexikon och djur- och naturböcker till serieböcker, reselitteratur…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Torsdag kväll den 10 november och fredagen den 11 november 2022: Nya Bokrummet tar form

Lämna en kommentar