Tisdag kväll den 6 december och onsdagen den 7 december 2022: Hållbart, kallare och tacksam

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Kvällsmat med ostmackor, kartongbröd med kaviar och recensionsbok. Lite vettigt fick jag gjort igår på tisdagskvällen. Badrummet blev rent av min hand, handfatet och golvbrunnen rensade på blonda peruker. Nej det är inte trevligt, men bara att bita ihop och inte försöka spy. Jag körde en diskmaskin eftersom den var full igen. Givetvis läste jag också och förberedde ett recenserande inlägg av boken jag fick i slutet av förra månaden. Nånstans efter…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Tisdag kväll den 6 december och onsdagen den 7 december 2022: Hållbart, kallare och tacksam

Lämna en kommentar