Tisdag kväll den 3 januari och onsdagen den 4 januari 2023: Lugn och uthållig, med dygnvändning och orange orgie

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Det blev ju ingen middag på lokal med en kompis igår. Plötsligt insåg jag att jag inte hade nån middagsmat som alternativ. (Fast det hela var förstås värre för min kompis, nåt jag givetvis inte berättar om här.) Det fick bli hämtmat till Anna och mig. Anna behövde nämligen också äta när hon kom hem från jobbet. Jag föreslog att vi skulle testa nyöppnade Benne i Kvarnen. Glatt överraskad blev jag! Maten var…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Tisdag kväll den 3 januari och onsdagen den 4 januari 2023: Lugn och uthållig, med dygnvändning och orange orgie

Lämna en kommentar