Tisdag kväll den 29 november och onsdagen den 30 november 2022: Fusk och ljus sista november

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Bilden är gammal, en saffransskorpa liknande den på bilden åt jag igår. Igår fuskade jag. Och med fuska menar jag åt sötsaker. Vi åt linssoppa och mackor tillsammans, Fästmön och jag, men sen var det bakning på g. Dofterna… Visserligen tog jag två köpekex från helgen. Som dessert (?) provsmakade jag en nybakad saffransskorpa. Himmel, så gott! Kvällsfikat intogs vid TV:n där Malou intervjuade GW. Det blev en rätt rörande intervju, faktiskt.…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Tisdag kväll den 29 november och onsdagen den 30 november 2022: Fusk och ljus sista november

Lämna en kommentar