Tisdag kväll den 23 november och onsdagen den 24 november 2021: En lyckligare stund med Jonas och bra fart i jobbet – före dykningen i morse

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Kaffe och macka med handskalade räkor på Kafferummet Storken. Det blev en lite lång kväll igår. Jag brukar ju inte precis ge mig ut på kvällsaktiviteter under vardagarna. Den här veckan är ett undantag. Skälet är att jag har bestämt mig för att ge mig lite annan stimulans än den jag får på jobbet och här hemma. Jag behöver… ut i verkligheten och se andra saker, möta andra människor. Efter jobbet gick jag…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Tisdag kväll den 23 november och onsdagen den 24 november 2021: En lyckligare stund med Jonas och bra fart i jobbet – före dykningen i morse

Lämna en kommentar