Tisdag kväll den 10 augusti och onsdagen den 11 augusti 2021: Tiden rusar, klockorna skenar och jag vill både hänga med och bromsa

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Nöje, förströelse och lärdomar. Tiden bara rusar iväg. Det är som om klockorna skenar framåt i en rasande takt. Jag vill både hänga med och samtidigt bromsa lite, för det är mycket att processa nu. Nog tänkte jag att mina dagar som gräsänka skulle räcka till mycket mer än de gör/har gjort.  Jag tog mig i alla fall tid att läsa Antiktidningens septembernummer som kom igår eftermiddag. Magasinet ger både en stunds förströelse…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Tisdag kväll den 10 augusti och onsdagen den 11 augusti 2021: Tiden rusar, klockorna skenar och jag vill både hänga med och bromsa

Lämna en kommentar