Tisdag kväll den 1 november och onsdagen den 2 november 2022: Håll tummen för att det blir bättre – och för det jag har lovat mig själv

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Ont i tumleden, men det blev bättre med handledsstödet. På tisdagskvällen hade jag ganska ont i tumleden efter en dag när jag skrev mycket. Under natten hade jag handledsstödet på och det tyckte tumleden om. I morse kände jag nästan ingenting – tills jag satte mig vid datorn och började skriva. Förkylningen och hostan är bättre, men jag är långt ifrån frisk. Det är kopiösa mängder jag snyter ur mig varje dag.…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Tisdag kväll den 1 november och onsdagen den 2 november 2022: Håll tummen för att det blir bättre – och för det jag har lovat mig själv

Lämna en kommentar