Söndag kväll den 7 maj och måndagen den 8 maj 2023: Styvmoderligt och krönta, klarblått och födelsedagsgrejs

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Styvmorsviol heter den! Inte ens en ljusskygg person som jag kan sitta inomhus när det för ovanlighetens skull är vackert väder, soligt och hyfsat varmt. Jag åkte till Slottetpå söndagseftermiddagen och anlände just till fikatid. (Eller… jag hade ringt Anna först och kollat att det var OK att jag kom dit.) Det var skönt att vara utomhus, men jag fick se till att ryggen hölls varm så att den inte blev sämre…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Söndag kväll den 7 maj och måndagen den 8 maj 2023: Styvmoderligt och krönta, klarblått och födelsedagsgrejs

Lämna en kommentar