Söndag kväll den 16 juli och första sommarsemesterdagen 2023: Blått är flott, Opa serverar gott, men i kassen hamnade tegel

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Selfie i mycket blå linneskjorta. Oj oj oj! Eller Opa, vi hamnade på Opa! Vännen FEM ville äta grekiskt – bra förberedelse inför hennes och Finske Pinnens Kretaresa. Till grekisk mat säger jag aldrig nej. Kvällen till ära plockade jag fram den andra nya linneskjortan. Den som är lite mer blå än den mörkblå. Jaa, snart vågar jag mig säkert på riktigt ljusa färger. Snart. Lite till vill jag gå ner i vikt.…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Söndag kväll den 16 juli och första sommarsemesterdagen 2023: Blått är flott, Opa serverar gott, men i kassen hamnade tegel

Lämna en kommentar