Söndag kväll den 10 september och måndagen den 11 september 2023: Lax och litteratur och yrsel och magont på det

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Söndagen vilade jag nästan hela dan. Jag var så slut efter lördagens utflykter. Det blev mest läsning. Och bokbyte. Nu har jag läst ut alla tre böckerna jag lånade av vännerna FEM och Finske Pinnen. Det var tre sinsemellan väldigt olika böcker. Den jag läste ut igår handlade om ett lånat barn. Bytet gick till boken jag köpte i Stockholm, som handlar om ett dött barn. Den senare är baserad på verkliga händelser…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Söndag kväll den 10 september och måndagen den 11 september 2023: Lax och litteratur och yrsel och magont på det

Lämna en kommentar