Sista kvällen i april, första dygnet i maj och början av den 2 maj 2021: Går sönder och tar mig samman. Alltid. Hittills.

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Nåt större sista april-/valborgsfirande ägnade jag mig inte åt. Fästmön jobbade fram till klockan 16 och jobbade även igår och idag och ska jobba i morrn. Så är det när en jobbar inom vård och omsorg. Sjuka och gamla människor tar ingen paus, utan de måste få omvårdnad och vård hela tiden. Jag är glad att Anna och jag kunde äta sill och potatis tillsammans på kvällen sista april. Medan jag gick iväg…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Sista kvällen i april, första dygnet i maj och början av den 2 maj 2021: Går sönder och tar mig samman. Alltid. Hittills.

Lämna en kommentar