Senare delen av torsdagen den 24 juni, midsommarafton och midsommardagens morgon 2021: Flera mil, fyrkampsförlust och sång till sill

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Torsdagseftermiddagen och -kvällen blev lite röriga. Ett tag såg det ut som ett veritabelt bombnedslag här. Jag mår inte så bra av kaos, men har lärt mig att lita på Fästmön. Lite blidkad blev jag förstås av goda kakor och god pasta. Jag kunde inte gå ifrån på eftermiddagen och fika, så jag fikade medan jag jobbade. Inte så bra, jag behöver raster. Men jag fick mycket gjort och det i sig är…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Senare delen av torsdagen den 24 juni, midsommarafton och midsommardagens morgon 2021: Flera mil, fyrkampsförlust och sång till sill

Lämna en kommentar