Senare delen av söndagen den 4 september och måndagen den 5 september 2022: Upp på vinden, ner i källaren och UT!

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Söndagseftermiddag på Main Street… Ingen roligare dag än nån annan. Jag bar upp golvfläktarna till vinden och dammade i lägenheten. Framför allt i sovrummet var det fruktansvärt dammigt och jag tror inte att det är bra att dra i sig när en sover. Upp på vinden med dessa. Nog hade jag tänkt mig en roligare utflykt än den jag gjorde på eftermiddagen, men men… Jag fick komma ut från Main Street, bilen…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Senare delen av söndagen den 4 september och måndagen den 5 september 2022: Upp på vinden, ner i källaren och UT!

Lämna en kommentar