Senare delen av söndagen den 14 november och måndagen den 15 november 2021: Inte särskilt solokvist

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Plötsligt blev jag solokvist. Visserligen kom Fästmön hem och sov natten mellan söndag och måndag, men idag på morgonen blev det tidig avfärd i taxi.  Jag försökte både vila och göra nytta på söndagseftermiddagen/-kvällen. Strykhögen tog jag tag i och inget ligger kvar på vänt nu – alla kläder och en handduk är strukna. Tvättkorgen är ganska tom, så jag behövde inte tvätta. Vidare gjorde jag rent en av kattpottorna. Anna har nyligen…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Senare delen av söndagen den 14 november och måndagen den 15 november 2021: Inte särskilt solokvist

Lämna en kommentar