Senare delen av lördagen den 29 maj och första delen av Mors dag 2021: Det goda i livet och det onda i själen

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Nog gick vi och handlade igår på eftermiddagen, alltid, Fästmön och jag. Jag hade kollat med sjuklingen (gör jag varje dag), men det var inget som behövdes få hemkört där. Vi gick till Korgtassen med var sin lista. Anna fokuserade på middagsgrejor och några varor hon skulle ha med till jobbet, medan jag fokuserade på det övriga som behövde köpas. Min ryggsäck blev tung som fan och jag tror att det var den…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Senare delen av lördagen den 29 maj och första delen av Mors dag 2021: Det goda i livet och det onda i själen

Lämna en kommentar