Senare delen av lördagen den 10 juli och första delen av söndagen den 11 juli 2021: Svettigt, engagerande tvångstankar, men mamma i mina tankar idag

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jorå, nog städade jag igår. Det vill säga jag dammsög, torkade tre golv och svettades. Om nån hade sett mig skulle den ha trott att jag storgrät. Svetten rann som enorma tårar nerför ansiktet. Men sen, efteråt, när här var skinande rent – hyfsat i alla fall men bara på vissa golv – var jag mycket nöjd. Kunde med gott samvete sätta upp fötterna och ägna mig åt Maja-Stina Franssons numera Skarstedts självbiografiska…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Senare delen av lördagen den 10 juli och första delen av söndagen den 11 juli 2021: Svettigt, engagerande tvångstankar, men mamma i mina tankar idag

Lämna en kommentar