Polisövergreppen i Göteborg 2001 – hoten och hetsen mot den stora lördagsdemonstartionen

Blogginlägget skrevs och publicerades av Svensson.

Lördagen den den 16 juni 2001 genomfördes den största demonstrationen under Göteborgshändelserna 2001. Cirka 20 000 personer marscherade för en rättvis värld och en rättvis globalisering. Arrangör av demonstrationen var Göteborgsaktionen. Då jag hade en central roll i demonstrationsledningen så skrev jag mycket om denna demonstration i min dagbok de aktuella dagarna. Återger avsnitten som berör demonstrationen. När dagen grydde befann jag mig på Schillerska gymnasiet där jag sovit. Förberedelser och möte Vaknar ungefär kl…

Länk till hela inlägget hos Svensson: Polisövergreppen i Göteborg 2001 – hoten och hetsen mot den stora lördagsdemonstartionen

Lämna en kommentar