Pappardelle med chorizoragu, chili, ruccola och parmesan

Blogginlägget skrevs och publicerades av Kompasskurs.

4 portioner Ingredienser 360 gram pappardelle1 aubergine1 gul lök400 gram chorizofärs1 ½ tsk torkad timjan1 burk krossade tomater½ tsk salt3 vitlöksklyftorolivolja2 msk tomatpuré1 tsk sambal oelek1 ½ dl vatten1 tsk flytande honung Till topping 50 gram riven parmesanruccola Gör så här Koka upp lättsaltat vatten i en rymlig kastrull till pastan. Koka pastan efter instruktionerna på förpackningen.Tärna aubergine och lägg i ett durkslag. Krydda med salt och låt dra minst fem minuter.Finhacka gul lök och…

Länk till hela inlägget hos Kompasskurs: Pappardelle med chorizoragu, chili, ruccola och parmesan

Lämna en kommentar