Onsdag kväll den 8 september och torsdagen den 9 september 2021: Trött, värkig och nördig – och snart fullt igen

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jag var trött igår kväll. Det är nog så som jag sa till min nuvarande, tillfälliga chef under vårt avstämningsmöte, att det är så mycket som har hänt de senaste åren. Trots sex veckors semester tar sånt dåligt ut sin rätt. Jag känner mig bara tröttare och tröttare och värkigare och värkigare. Dessutom tycks det omöjligt för mig att komma ut om dagarna. Utomhusvistelse och promenad skulle inte på långt när lösa alla…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Onsdag kväll den 8 september och torsdagen den 9 september 2021: Trött, värkig och nördig – och snart fullt igen

Lämna en kommentar