Onsdag kväll den 5 maj och torsdagen den 6 maj 2021: Socialt och laddat med nytt batteri och vaccin på gång

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Joraåsaatte… Igår kväll, minsann, stod jag vid spisen och fixade mig en måltid. Det händer inte så ofta, så därför berättar jag det för dig, kära dagbok. Jag snodde all kokt potatis vi hade och tärnade. Till den stekte jag tre kycklingkorvar i mindre bitar och två ägg. Riktig kolesterolfälla, men gott blev det med senap och ketchup, förstås. Sällskapet blev magasinen från mina båda fack. Hemlagad kvällsmat igår.   Inte tog lååånge…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Onsdag kväll den 5 maj och torsdagen den 6 maj 2021: Socialt och laddat med nytt batteri och vaccin på gång

Lämna en kommentar