Onsdag kväll den 22 september och tidig torsdag den 23 september 2021: Hej på en stund!

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Onsdagskvällen passerade snabbt. Jag jobbade färdigt, fixade käk och åt tillsammans med Gymnasisten (fast olika rätter, som vanligt). Efter maten vattnade jag först krukväxter. Därefter dammsög jag tre rum som Robert* inte sög härom kvällen och tog några bonusvarv i vissa rum. Avslutningsvis flatmoppade jag golven i köket, Salen och badrummet. Och efter det var det dags att kika på ett utkast till årsredovisning och bokslut. Jaa… det var tur att jag hade…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Onsdag kväll den 22 september och tidig torsdag den 23 september 2021: Hej på en stund!

Lämna en kommentar