Onsdag kväll den 20 oktober och torsdagen den 21 oktober 2021: Planering av verksamhet, kakfest och himmel vilken säng!

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Qwarj med färska bär. Onsdagskvällen blev lite hektisk, men jag hann med det jag skulle göra och även att vila. Packningen gick bra tack vare en lista, förstås. Tvätt körde jag bara en maskin och det gick också bra. Att plocka ur diskmaskinen gick lite sämre, för jag stack mig under tumnageln på en vass gaffel.  Jag läste och hade TV:n på som bakgrundsljud. Det blev qwarj och lite senare ett glas…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Onsdag kväll den 20 oktober och torsdagen den 21 oktober 2021: Planering av verksamhet, kakfest och himmel vilken säng!

Lämna en kommentar