Onsdag kväll den 18 januari och torsdagen den 19 januari 2023: Ser framåt (eller i vart fall efter operation nummer ett)

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jag klarar att knäcka nötter med den här! Onsdagskvällen blev en lugn och skön kväll utan dramatik. Vi åt god mat, drack ett glas vin, läste. Jag knäckte några nötter, mest glad över att min hand klarar av den speciella nötknäpparen jag har. Med den behöver jag inte använda tummen och inte så mycket kraft heller. Vidare gladdes jag åt att Fästmön lyckades fixa helgboende mot slutet av april. Vi ska hyra…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Onsdag kväll den 18 januari och torsdagen den 19 januari 2023: Ser framåt (eller i vart fall efter operation nummer ett)

Lämna en kommentar