Onsdag kväll den 1 december och torsdagen den 2 december 2021: Det är omöjligt att gråta utomhus när det är många minusgrader

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jag vill så gärna säga Ja! Jag kan konstatera att det är omöjligt att gråta utomhus när det är många minusgrader. Tårarna fastnar i ögonfransarna och blir till is. Utomhus är just nu det enda stället jag kan gråta. Då förstår du, kära dagbok, vilket besvär det är för mig. För var som helst går det ju inte att gråta utomhus heller – jag vill ju inte uppfattas som komplett galen. Så…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Onsdag kväll den 1 december och torsdagen den 2 december 2021: Det är omöjligt att gråta utomhus när det är många minusgrader

Lämna en kommentar