Onsdag eftermiddag och kväll den 18 augusti och torsdag förmiddag den 19 augusti 2021: Stöllstadstripp med heshet som resultat

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jag och min nya bestie Lukas hängde lite innan jag åkte. Igår runt lunchtid stack nya bilen och jag in till Stöllestan, dvs Vadstena. Jag vill innan jag fortsätter uppmärksamma dig på, kära dagbok, att det inte är jag som har myntat uttrycket Stöllestan utan en Vadstenabo. En och annan har ondgjort sig kring detta uttryck och visst, jag kanske inte borde använda det men… jag tycker att det är roligt. Ungefär som…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Onsdag eftermiddag och kväll den 18 augusti och torsdag förmiddag den 19 augusti 2021: Stöllstadstripp med heshet som resultat

Lämna en kommentar