Ninni Schulman – Dagen är kommen – Betyg: 4 av 5 – 📚 – Den här boken är den sjunde och sista boken i Hagforsserien. Jag har läst alla böckerna och tyckt om dom allihopa. Men nu är serien slut, och vi får hoppas på att författaren skriver andra bra böcker i framtiden. Gärna något i stil med hennes fristående bok Bara du. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

Blogginlägget skrevs och publicerades av Bims Blogg.

Några dagar före julafton hittas Harry och Inga Tynning brutalt mördade i sitt hem ett par mil norr om Hagfors. Huset är i oreda och det saknas både pengar och smycken. Det äldre paret tycks ha levt ett stillsamt liv och har av allt att döma varken fiender eller ovänner. Polisen, med Christer Berglund och Petra Wilander i spetsen, misstänker att det rör sig om ett rån som spårat ur. Men ju mer de undersöker…

Länk till hela inlägget hos Bims Blogg: Ninni Schulman – Dagen är kommen – Betyg: 4 av 5 – 📚 – Den här boken är den sjunde och sista boken i Hagforsserien. Jag har läst alla böckerna och tyckt om dom allihopa. Men nu är serien slut, och vi får hoppas på att författaren skriver andra bra böcker i framtiden. Gärna något i stil med hennes fristående bok Bara du. (Bokförlagets beskrivning av boken finns i kommentarerna).

Lämna en kommentar