Min del utav världen ser kanske bättre ut efter lunch?

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tomas Rolfhzon Ekman.

Det konstateras att jag fortfarande lider av min influensa så därför kommer frugan hämta ett provtagnings kit till och sedan åka med tonårsdottern efter lunch till provtagningen. I mitt fall har det gått så pass länge med feber och dylikt att det knappast är normalt? Ett par inrättningar i min region har fått in corona i sin verksamhet, medans några har både influensan och vinterkräksjukan även kallad Calicivirus https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/december/spridningen-av-vinterkraksjuka-ar-igang/ Det här året börjar som det gamla slutade…

Länk till hela inlägget hos Tomas Rolfhzon Ekman: Min del utav världen ser kanske bättre ut efter lunch?

Lämna en kommentar