Midsommardagen, men också Englandsresan 2022, dag fyra, den 18 juni: I skuggan under ett träd, men bland konstnärer och folk i London

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… I skuggan under ett träd… Midsommardagen blev också en het och solig junidag. Jag ska erkänna att det tog emot att traska iväg till Slottet och Slottsträdgården för att hämta bilen. Samtidigt vet jag ju att jag ska jobba i morgon och vill förstås kunna njuta av det fina vädret. Fästmön hängde på och vi gick i sakta mak. Jag känner mig trött och är fortfarande snorig, täppt understundom och hostig, men jag…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Midsommardagen, men också Englandsresan 2022, dag fyra, den 18 juni: I skuggan under ett träd, men bland konstnärer och folk i London

Lämna en kommentar