Måndag kväll den 8 november och tisdagen den 9 november 2021: Ljus i vårt hus och diverse upphittat

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jag hann med kvällsmat också. Ganska effektiv var jag igår kväll. Jag inte bara dammsög, plockade ur diskmaskinen och gick med sopor, jag skrev ett yttrande över en detaljplan också. Visst var jag trött efter en natt med dålig sömn och en arbetsdag, men allting går utom tennsoldater och små barn, du vet. Det blev tid för kvällsmat (mackor, kaffe och litteratur) och läsning också. Katterna var både busiga och hungriga hela kvällen.…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Måndag kväll den 8 november och tisdagen den 9 november 2021: Ljus i vårt hus och diverse upphittat

Lämna en kommentar