Måndag kväll den 8 maj och tisdagen den 9 maj 2023: Planerat strömavbrott och fel fingrar röntgade. Annars är det bra…

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Måndagskväll blev tvätt- och läskväll. Jag körde två maskiner tvätt och läste ut en födelsedagsbok jag fått av vännen FEM. Nu läser jag en födelsedagsbok som jag har gett bort – och lånat. Citrus tyckte att jag skulle byta från en födelsdagsbort jag fått till en jag gett bort. ∼  ∼ I morse gick jag upp en halvtimme tidigare än vanligt. Till ingen nytta, faktiskt. Men ändå. Jag fick en skön morgonpromenad upp…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Måndag kväll den 8 maj och tisdagen den 9 maj 2023: Planerat strömavbrott och fel fingrar röntgade. Annars är det bra…

Lämna en kommentar