Måndag kväll den 28 mars och tisdagen den 29 mars 2022: Jag läser och tvättar som vanligt, men våren kom av sig

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Nån har påssjuka hemma… Måndagskvällen var ganska händelselös. Eller… jag flöt in i en kriminalroman. Jag typ tvättade, åt mackor, hängde tvätt och läste. Boken ska recenseras på fredag och det är inte mycket kvar för mig att läsa i den. I morse publicerades ett annat recenserande inlägg. Första recensionsdag idag är det för Den som överlever, en debut inom genren spänningsroman. En kortrecension av mig finns publicerad hos Akademibokhandeln, en längre…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Måndag kväll den 28 mars och tisdagen den 29 mars 2022: Jag läser och tvättar som vanligt, men våren kom av sig

Lämna en kommentar