Måndag kväll den 28 juni och tisdagen den 29 juni 2021: Alla behöver inte veta allt och ingen behöver veta det jag sparar djupast

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Vi behöver bli sedda, lyssnade på och få positivt återkoppling. Det vore intressant att få veta hur mycket en påverkas av det som sker runt omkring en. Hur mycket det förändrar en… Precis som min mormor och min mamma pratar jag för mycket. Inte har det minskat under pandemin. Det har ju inte funnits/finns inte överflöd av lyssnare på mitt prat, precis. Jag tror på öppenhet, kommunikation, inte på att dölja saker som…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Måndag kväll den 28 juni och tisdagen den 29 juni 2021: Alla behöver inte veta allt och ingen behöver veta det jag sparar djupast

Lämna en kommentar