Måndag kväll den 24 maj och tisdagen den 25 maj 2021: Möten med odjur och möten med fölk, IRL och i cyberspace

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Gårdagskvällen var nog i äventyrligaste laget för mig. Efter en stressig dag på jobbet ville jag helst bara sätta mig ner och läsa. Och det hade jag nog gjort om saker och ting var annorlunda. Nu ville jag gärna ringa nån som är sjuk till för att kolla läget. Jag ringde från sovrummet och medan jag stod där upptäckte jag att vi hade fått husockupanter under mammas byrå. Nån randig surrande tingest hade…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Måndag kväll den 24 maj och tisdagen den 25 maj 2021: Möten med odjur och möten med fölk, IRL och i cyberspace

Lämna en kommentar