Måndag kväll den 12 juli och tisdagen den 13 juli 2021: Sommarpresenter, ljuvlig lax och ytterligare en dag närmare…

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Igår blev jag fullkomligt överöst av sommarpresenter – från jobbet. Eller jag fick två. Den ena trillade ner genom brevikastet, den andra fick jag gå och hämta. (Redan där hör du, kära dagbok, vilken present jag gillade bäst…) Först fick jag denna från, som jag tror, min nuvarande avdelningschef: Sen gick jag och hämtade ett paket som jag var säker på skulle innehålla en badhanduk. Jag hade fel. Nu är det så…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Måndag kväll den 12 juli och tisdagen den 13 juli 2021: Sommarpresenter, ljuvlig lax och ytterligare en dag närmare…

Lämna en kommentar