Måndag kväll den 11 april och tisdagen den 12 april 2022: Om ditt hjärta brister går det faktiskt inte att laga med Karlssons klister

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Nej, allt handlar inte om mig. Allt kretsar inte kring mig. Men jag har känslor, tro det eller ej. Känslor av att aldrig riktigt räcka till, att vara ett påhäng. Det mr Där uppe har förenat har jag tagit isär. Fast mäta mig med blodet som förenar kan jag aldrig. Det är inga små ting. Det har gått en tid och jag inser att jag förstår min mamma mer nu. Eller jag…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Måndag kväll den 11 april och tisdagen den 12 april 2022: Om ditt hjärta brister går det faktiskt inte att laga med Karlssons klister

Lämna en kommentar