Luciakvällen och torsdagen den 14 december 2023: Tung torsdag, men allt blir lättare – om man betalar för det

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Jepp! Ett sista Luciatåg blev det igår kväll via televisionen (SvT Play). Anna bjöd på korrekt fika till. Äntligen fick jag en lussebulle – serverad på Luciafat. Det tackar jag för. Utöver det blev det bokbyte. Jag bytte Sten Wall-deckaren, med alla Björn Hellbergs snillrika formuleringar, mot en bok jag köpte second hand i somras. Maria Ernestam är författare till Den sårade pianisten. Jag har läst flera böcker av henne och dessutom…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Luciakvällen och torsdagen den 14 december 2023: Tung torsdag, men allt blir lättare – om man betalar för det

Lämna en kommentar