Lördag kväll den 7 oktober och söndagen den 8 oktober 2023: Mysigt, trots biverkningar ELLER sjukdom

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Först av allt vill jag tacka Åsa Norling för den fina kommentaren baserad på egna erfarenheter samt tydlighet i avsändare. Och kramen! Till andra som kommenterar vill jag säga återigen att jag inte publicerar anonyma kommentarer. Efternamn och kram verkligen inte behövs, men det var väldigt roligt att få det. Jag har aldrig träffat Åsa Norling, men om jag inte minns fel har jag följt hennes blogg innan hon slutade skriva och en…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Lördag kväll den 7 oktober och söndagen den 8 oktober 2023: Mysigt, trots biverkningar ELLER sjukdom

Lämna en kommentar