Lördag kväll den 21 oktober och söndagen den 22 oktober 2023: Kan det inte bara sluta slå, hjärtat mitt, om det ska bete sig så här?

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Trött med bultande och fladdrande hjärta på lördagskvällen. Jag blir så trött. Lördagskvällen innebar åter höjd hjärtfrekvens. Högre än på fredagskvällen. Det bultade och fladdrade i bröstkorgen och det var inte psykiskt. En mätning visade att frekvensen hoppade mellan 138 och 157. Det är otroligt obehagligt för den ska ligga mellan 50 0ch 100. Det gör mig fysiskt trött och illamående. Kan det inte bara sluta slå, hjärtat mitt, om det ska bete…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Lördag kväll den 21 oktober och söndagen den 22 oktober 2023: Kan det inte bara sluta slå, hjärtat mitt, om det ska bete sig så här?

Lämna en kommentar