Lördag kväll den 20 maj och söndagen den 21 maj 2023: Grillfest och jubel i busken

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… En buse har tuggat på Annas plantor. Nån buse hade tuggat på Annas plantor hemma. Jag fick dra för gardiner och försöka gömma dem. Den starkt misstänkte = Lucifer kunde göra sig väldigt lång, noterade jag. För på lördagseftermiddagen skulle jag ju lämna Tisslingarna ensamma några timmar och delta i årets första grillparty. Jag ville inte att katterna skulle fortsätta sina vegetariska härjningar. Bilen lämnade jag hemma eftersom jag skulle inta alkohol. Promenaden,…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Lördag kväll den 20 maj och söndagen den 21 maj 2023: Grillfest och jubel i busken

Lämna en kommentar