Lördag kväll den 13 maj och söndagen den 14 maj 2023: Lite förkyld eller lite allergisk, trött och slut oavsett

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Det finns inte mycket att säga om lördagskvällen. Jag ordnade middag – kallskuret (kyckling och kalkon) med mimosasallad och kokt potatis samt små söta, men skrynkliga plommontomater och svarta oliver. Till Anna hade jag köpt alkoholfri öl, själv drack jag öl. Kallskuret till lördagsmiddag. Lite senare tryckte jag i mig resten av lösgodiset. Jag gjorde var sin ostassiett och till det tog vi var sitt glas appassimento och hyfsade flaskan. Jag öppnade en…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Lördag kväll den 13 maj och söndagen den 14 maj 2023: Lite förkyld eller lite allergisk, trött och slut oavsett

Lämna en kommentar