Lördag eftermiddag och kväll den 4 september och söndagen den 5 september 2021: Lugnt hemma, rörig marknad och fika på Fullerö

Blogginlägget skrevs och publicerades av Tofflan – the neverending story.

  Kära dagbok… Det blev en lugn lördagseftermiddag och kväll. Jag hann med ett bokbyte på eftermiddagen. Den lilla boken jag läste ut innehöll mycket att tänka på, så mitt recenserande inlägg publicerade jag inte förrän i morse. Nu läser jag ytterligare en bok jag har fått för recension, denna dock en spänningsroman. Även den boken verkar bra och jag har kommit ganska långt i den. Roligt när en får bra böcker för recension! Bokbyte från…

Länk till hela inlägget hos Tofflan – the neverending story: Lördag eftermiddag och kväll den 4 september och söndagen den 5 september 2021: Lugnt hemma, rörig marknad och fika på Fullerö

Lämna en kommentar